Akasa Krónika

ŐSI MINTÁK, GENERÁCIÓSAN HORDOZOTT TERHEK GYÓGYÍTÁSA, FELOLDÁSA AZ AKASA KRÓNIKÁBAN

Az Akasa Krónika nem más,  mint egy könyvtár, amely tartalmazza minden ember , lélek egyedi élettörténetét. Pontosabban az összes történetet, tapasztalatot, a lélek születése óta.

Ez egy olyan energiarendszer, ami szoros kapcsolatban áll a fizikai testünk DNS-vel, valamint a Földet körülvevő fényhálóval is. Így tehát minden embernek van saját hozzáférése azokhoz az információkhoz, amelyekre szüksége van a jelen életben lévő betegségek, családi minták, kapcsolati minták, negatív körülmények feloldásához, továbblépéshez, fejlődéshez.

Tapasztalataim szerint ennek nagy része sokszor régóta hordozott , fel nem oldott , családi minta, ami generációkon átívelve meghatározza életünket. Lehet, hogy éppen Te vagy az, aki bevállalta megoldásukat? A Kineziológiai Stresszoldásban is sokszor visszamegyünk  több generációig, ha ott van a gyökere az aktuális élethelyzetnek, betegségnek.  Mondok egy példát: olyan családban születsz meg, amelyben generációk óta a nők titkos viszonyt folytatnak házasságon kívüli partnerrel. Ennek következtében az így megfogant gyermekeket megpróbálták mindenféle módszerrel abortálni. Következményeként sok-sok fizikai és lelki sérülést hordoz a család, amely jelenlegi életedben is okozhat például meddőséget, nehéz fogamzást, párkapcsolati vagy szülő- gyerek kapcsolat nehézségét is.

Az Aksa Krónikából való információ gyűjtés során kiderül, hogy családfánk tagjainak nem csak azok számítanak, akiktől közvetlenül származunk. Itt kiderül, hogy olyan lelkek is az őseid közé tartozhatnak, akikhez nem fűz feltétlenül vérségi kapcsolat. Az ősök e- szerint azok, akik a lélek szintjén kötődnek hozzád, mindenféle biológiai kötelék nélkül. Amikor egyik életedet éled a másik után, gyakran csatlakozol olyan  lélekcsoportokhoz, akiknek veled együtt ugyanazok a személyes, egyetemes, és lélekszintű céljaik vannak.  A végső cél mindig az, hogy békét kell teremteni a tagok között. Ez nem megy mindig hamar, általában több élet is kell hozzá, miközben mindenki fejlődik , egyik generáció a másik után.  Közben különböző viszonyulásokat próbálunk ki : például néha kedvesek, együtt-érzőek leszünk egymással, máskor pedig bosszú-szomjasak és becstelenek. Ez így megy addig , amíg betöltjük karmikus szerepeinket a származási vonalunkon belül és a végén szeretni fogjuk egymást.

A lélek saját, fő származási vonalába legtöbbször úgy csatlakozik, hogy beleszületik az adott családfába. Ilyenkor genetikai kódunkon keresztül kapcsolódunk. A másik mód, ahogyan  csatlakozni lehet: az örökbefogadás, beházasodás. 

Ilyenkor nem számít, hogyan jön ki a lélek a csoport egyes tagjaival, a döntés, hogy velük legyünk, egy adott célt szolgál. Ha hivatalosan el is válsz, akkor is aktív marad a kapcsolat a származási vonallal, amíg a volt házastársaddal be nem végzitek  a közös munkát.

Ebben az esetben úgy tudod lazítani a haragot, neheztelést, hogy belenézel az Akasa Krónikába, mi az, amit tehetsz a harag gyógyítása érdekében. A cél mindig a béke, megbocsájtás állapotának elérése. Ezt nagy mértékben segíti a METAMORFÓZIS Stresszoldás . Minél többet dolgozol rajta, annál könnyebb a kötelékek feloldása és harmónia visszaállítása a fizikai testedben és a lelkedben. Így a tagok között is megindul a gyógyulás, TE magad lehetsz a katalizátora. Ennek eredménye, hogy a lelkek továbbléphetnek , más lélekcsoportot választhatnak .

Amit ebben az életedben magadon dolgozol, békére és szeretetre lelsz, kihatással lesz a saját, sőt a lélekcsoportod többi tagjára is. Vagyis a gyermekeidnek már nem adod tovább!

Tehát a rosszul működő kapcsolataidban, fizikai betegségben is elsősorban magaddal kell foglalkozni, mer Te vagy az, aki beindíthatja a változást!

Kipróbálod milyen egy STRESSZOLDÁS?

Gyere, foglalj időpontot: ivanyi.erika.hu@gmail.com vagy 06 30 631 9432 vagy Messengeren