Beépített Módszerek

Módszerek, amelyeket tanultam, a benne lévő tudást alkalmazom és szeretettel gondolok tanáramra, mert sokat kaptam tőlük: Stresszoldás, Kineziológia, Asztrológia

MAGZATI KORI STRESSZOLDÁS – METAMORFÓZIS

Robert St. John-féle Metamorfózis terápia, vagyis magzati kori stresszoldás a magzati életben elraktározott ill. korábbról, előző életekből magunkkal hozott  blokkok gyengéd feloldása. Alapja a gerinc mentén található reflexpontok, mert ezek finom érintésével aktiváljuk e blokkok feloldódását. Ez egy speciális stresszoldó módszer, amely a láb, a kéz és a fej reflexzónáit érinti. Mivel a blokkok gátolják a test szabad energia áramlását, Robert St. John rájött, hogy a reflexzónák stimulálása beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait, ezzel hosszú távú, biztos javulást eredményez a szervezetben.

metamorfózis
metamorphosis-rsj.com

Ez a szelíd módszer a láb reflexzónájának érintésével kezdődik, mivel a lábak kezelése feloldja a cselekvés-hárítás mintáját, így feloldódik az életben való előbbre jutás lehetősége is.

Ezt követi a kéz reflexzónájának kezelése, amely megkönnyíti az új cselekvés megtételét. Következő lépésben pedig a fej reflexzónája következik, ami pedig a szellemi megértését vonja magával.

Ez a módszer csendes megélést tesz lehetővé, a belső, belülre figyelést kiemelve, szavak nélkül történik meg az oldódás. A folyamat mindenkinél máshogy zajlik le (képek, színek, szimbólumok, gondolatok, fizikai érzetek formájában.) Nagyon jól alkalmazható gyerekeknél is, és nagyon jó eredmények érhetőek el vele.

A láb, kéz és fej pontjainak érintésével új, friss energia jut a gerinc zónájába ezzel megtisztítva és felszabadítva az energiablokkokat és a csakrákat is.

Az eddig jelen lévő vagy lappangó fizikai problémák javulnak, vagy eltűnnek. Akár az évek óta fennálló problémák is.

Minden korosztálynál, kismamáknál is biztonsággal alkalmazható. Kezelések között 2 hétnek el kell telnie, ezzel időt hagyva az oldódási folyamatra.

Akitől tanultam: Kincsverő Mária Természetgyógyász

Vélemények:

“Ez jobb volt, mint a suliban a napközi!” Andris 9 éves

“Az első kezelés után volt egy nagyon erős hiszti és dühkitörés, amirő ő maga sem tudja miért volt. Azóta nyugodtabban viselkedik.” Zsombor , 9 éves, anyukája

” A kezelés után allergiás tüneteim és erős fejfájásom volt, de egy nap alatt elmúlt. Azóta sokkal nyugodtabbnak érzem magamat.”  Magdi (4 gyerekes anyuka)

ASZTROLÓGIA-ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS

Az életvezetési tanácsadás nem más mint személyre szóló élettérképed vizsgálata, amelyet születésed pillanatában kaptál.

timepiece-745988_1280

Szükség van hozzá a nevedre, születési helyedre és születési időpontodra. Ez alapján megnézzük életed mely területén vannak nehezebb feladatod, hol vannak az erősségeid, hol lenne szükséged stresszoldásra, mire kell odafigyelned. Különös tekintettel a

 • gyerek- szülő kapcsolatra
 • egészség- válságkezelésre
 • hivatás- pályaválasztás területére.

Szeretetteli és számomra a legtisztább forrásból tanulhattam és tanulom folyamatosan ezt a tudományt és bizton állíthatom, hogy ez a fajta asztrológiai ismeret nagyban elősegíti az önismeretet és életünk történéseinek mélyebb megértését.  A Választás szabadsága mindig a miénk, a csillagok állása csupán segít abban, hogy mire érdemes figyelmedet koncentrálni. A horoszkóp mindig mesél és érdemes rá odafigyelni, mert megéri.

Ezek során felmerült egyes problémák és képek jobb megértését is lehetővé teszi. Segít rálátni bizonyos megoldási javaslatokra is.

Képzésem:

KINEZIOLÓGIA

kineziológia alternatív jellegű holisztikus készség- képesség- és személyiségfejlesztő módszer, amely a test-lélek-szellem egységét ill. ennek harmóniáját segít helyreállítani. Alapja az izomtesztelés, amely segítségével visszajelzést kapunk az agy és a test közötti kapcsolatokról, energia blokkokról, sejtmemóriában elraktározott negatív érzelmi mintákról. Így található meg az adott probléma gyökere tudatos emlékezés nélkül, amely speciális gyakorlatok segítségével oldódik fel. E gyengéd módszer testi-lelki-szellemi egyensúlyt hoz létre. Az egyensúlyhiányok rendeződnek és a fizikai szinten jelentkező problémák is mérséklődnek, megszűnhetnek.

FB_IMG_1431926507767

A stresszoldás során sok változás történik a benned működő energiamintákban, az agyadban és sejtjeidben tárolt információkban. Ezért képessé válsz arra, hogy a berögzült programokat, reakciókat új választásokkal váltsd fel. Felszabadulsz a múlt korlátozó terhei alól, félelmeid, viselkedésmintáid, hitrendszereid nyomása alól és új döntéseket hozhatsz, új életcélokat tűzhetsz ki.

A módszer gyengéd mivoltának köszönhetően már korai életkorban is sikerrel alkalmazható. Csecsemők és kisgyermekek esetében általában az Édesanyán keresztül történik az oldás.
Milyen problémák esetén javasolt?
 • tanulási zavarok (összes “diszes” tünet pl. diszlexia)
 • allergia
 • viselkedési zavarok (tik, bepisilés, önagresszió, dühkitörések)
 • óvodai, iskolai beilleszkedés
 • testvérféltékenység
 • kapcsolati problémák (pár-, munkahelyi-, szülő-gyerek kapcsolatok)
 • kommunikációs nehézségek (halk beszéd, hadarás, dadogás)
 • önbizalomhiány
 • babvállalási nehézségek
 • alvászavar
 • félelmek, pánikbetegség, szorongások
 • depresszió
 • fizikai és lelki stresszek
 • fizikai betegségek

A Three in One Concepts (korábban One Brain) módszer tanfolyamaiból az alábbiakat végeztem:

 1. A kineziológia eszközei – Keller D. Zsuzsa
 2. Alap “Egy Agy” (tanulási problémák, diszlexia) – Keller D. Zsuzsa
 3. Testkód (kommunikációs és kapcsolati problémák) – Keller D. Zsuzsa
 4. Haladó „Egy Agy” (diszlexiát kiváltó érzelmi okok) – Keller D. Zsuzsa
 5. Szavaknál is hangosabban (kommunikációs és kapcsolati problémák szerkezeti jellege) – Keller D. Zsuzsa
 6. Szerkezeti idegtan (ideg- és energiarendszer, fájdalomcsillapítás, fóbia, rögeszme) – Keller D. Zsuzsa
 7. Viszonyok veszélyben (kapcsolatainkban jelenlévő érzelmi blokkok) – Keller D. Zsuzsa
 8. Testáramkörök, fájdalom és „megértés” (fájdalomcsillapítás több mint 50 izom segítségével) – Dr.Simon Katalin
 9. Gyermekkor, szexualitás, öregedés (önpusztító viselkedésminták azonosítása) – Dr.h.c. Várhidi Ilona
 10. Serdülokor, érettség, szeretet (megtagadott hitrendszerek azonosítása) – Dr.h.c. Várhidi Ilona
 11. Haladó szerkezet/Funkció felismerések – Anastasia Wada

Vélemények:

“Erikát nekem egy barátnőm ajánlotta, aki már volt nála néhány kezelésen. Előtte már jártam másik kineziológusnál, de az nagyon rossz tapasztalat volt. Mégis, azok alapján, amit mesélt barátnőm, úgy döntöttem, érdemes lenne elmenni, kipróbálni. Nem bántam meg!:)
Alapvetően azért akartam kineziológushoz játni, mert szerettem volna a múltam rossz élményeinek negatív hatását csökkenteni a jövőmre nézve. Nem akartam, hogy korlátozó rétegekként rakódjanak rám a szomorú emlékek, amik így megfosztottak volna attól, hogy boldog legyek.
Éppen egy fájdalmas szakításon voltam túl, amibe szó szerint majdnem belehaltam. Bármennyire is optimista voltam a történtek után a jövőmre nézve, képtelen voltam teljesen túltenni magam a múlt eseményein. Ezért kértem Erika segítségét.
Már az első oldás is hatalmas élmény volt! Annyira sok pozitiv energia éledt fel bennem, hogy úgy éreztem, minden lehetséges, és végre egyenesbe jöhet az életem! Azt kell mondjam, nem tudom pontosan mikor sikerült teljesen elengednem az eseményekhez kapcsolódó rossz érzéseket, de kb. fél év alatt megszabadultam a félelmektől és a fájdalomtól.
Az Erikával végzett munka során a családommal való kapcsolataim is felszínre kerültek.
Kineziológusom sokat segít a bennem mélyen elraktározott fájdalmak és félelmek feloldásában. Rengeteg energiám szabadul fel attól, hogy a felesleges lelki terhek cipelésétől megszabadulok.
Sajnos sokunk neveléséből kimaradt az önmagunkra való odafigyelés megtanítása. Hozzászoktunk ahhoz, hogy “megmondják”, mi a jó nekünk, mitől leszünk boldogok. Szerintem az egyik legfontosabb dolog, amit magunkért megtehetünk, hogy elkezdünk bízni önmagunkban és döntéseinkben.
Mindig pozitív élmény egy ilyen kezelés, a lelkem mélyén érzem, minden alkalommal egy lépést előre jutok az önmagamhoz és a személyes boldogságomhoz vezető úton. Törekszem arra, hogy ne kövessem el újra és újra ugyanazokat a hibákat, hiszen – mint mindannyian- én is előre szeretnék jutni az életben, nem egy helyben toporogni.
Nekem ebben segít Erika és a kineziológia.
Aloha!:) Szilvi “
              *****************************************************************
“Az első alkalomhoz képest sokkal jobban tudom kezelni az indulataimat, nincsenek több napos depressziós időszakaim. Ha dühös vagyok, hamarabb lehiggadok. Nem sértődök meg olyan könnyen.”
Kati (41) 2014.05.14.
          *************************************************************************
“Amióta először voltam itt. úgy érzem, hogy felszabadultabb és bizakodóbb lettem. Jól éreztem magam a foglalkozásokon. Remélem segítenek az itt elhangzottak a további döntéseim meghozatalában.”
Gréti (46) 2014. 05.15.