Imák

Imádság Michael / Mihály Arkangyalhoz:

Ó hatalmas Michael Arkangyal és alázatos tiszta szívű védőangyalaid serege. Kérlek távolítsatok el tőlem minden negatív energiát, amelyet testet öltött vagy testetlen lények küldtek hozzám. Fénykardoddal vágj le mindent rólam, ami nem Istentől ered. Tüntesd el az ebből és megelőző életeimből fakadó rossz akaratot, féltékenységet, irigységet, bosszúvágyat, támadásokat, árulásokat és baleseteket. Védd meg a testemet és szellememet. Vigyázz a családomra, munkámra, az ötleteimre és a barátaimra. Kérlek Michael Arkangyal segíts, hogy békében járhassam az utam Ma, itt a Földön. Mindörökké Ámen.

Megbocsátás Ima:

Atyám Hiszek Benned, hiszem, hogy segítesz megbocsátanom magamnak és mindenki másnak, akivel találkoztam ebben és az előző életeimben, minden gondolatomért, negatív életritmusomért, hullámzó létemért. Kérlek Mennyei Atyám, oldozz fel kósza és balga emberi tulajdonságaimért, amiket magammal hoztam erre az életemre. Engedd, hogy képes legyek megbocsátani magamnak és másoknak is, minden vétkemet, minden sértettségemet, minden sérelmemet, minden szomorúságomat, minden bánatomat, minden bántalmamat és minden bosszúmat, bosszúságaimat, minden haragomat, agresszív kifejezési módjaimat, amit ebben az életemben és az össze előző földi életeimben önmagammal szemben és másokkal szemben, akár szóban, akár gondolatokban, akár cselekedetekben és tettekben akarva vagy akaratlanul tettem. Kérlek mennyei Atyám tisztíts meg, oldozz fel és adj kegyelmet az összes karmámra, hogy végérvényesen megszabadulhassak szenvedéseimtől, kínlódásaimtól, gyötrelmeimtől, fájdalmaimtól, önpusztításaimtól, önbüntetéseimtől, az egómtól, spirituális egómtól és minden olyan negatív dologtól, ami befolyásolja és blokkolja a Boldogság és a Bőség megélését a hátralévő éveimben. Áldással és mély tisztelettel Köszönöm. Mindörökké Ámen.

Ezt az imát célszerű 77 napon át végezni naponta egyszer. Bármikor megteheted. Gyújts egy fehér mécsest, mondd el az imát és hagyd, hogy a mécses elégessen mindent, ami az imában szerepel és azt is, ami itt nincs tudatosan felsorolva. Bármikor, amikor rájövünk és felismerjük, hogy súlyos hibát követtünk el célszerű ezt az imát 21 napon keresztül elmondani és átgondolni kivel kapcsolatban érezzük ezt és melyik életterületünket blokkoljuk vele. Később már elég 20 napon át mondani.

Gyógyító Imádság

Mennyei Atya, ki bennem lakozol, itasd át éltető fényeddel testem minden sejtjét, kiűzvén a rosszat, mely nem része többé a létezésemnek. Igaz valómban, mint ahogy Isten tökéletes gyermeke vagyok, nem létezik fájdalom, ezért az össze rossz eltávozik belőlem. Az összes bacilus, az összes mikróba, vírus, baktérium és az ártalmas férgek, hogy a tökéletesség kibontakozzék a testemben, amely az Istenség Temploma. Atyám! A te mennyei fiad, Jézus mondta: Kértem, s amit kértem megadatik majd nektek, mert mindenki, aki kér, megadatik néki.  Imigyen teljesen biztos vagyok abban, hogy a gyógyító imádság maga a gyógyír. Számomra csak egy igazság létezik, a teljes gyógyulás, még akkor is, ha a rossz képe egy ideig a testemben marad. Csakis a gyógyulás és a tökéletes egészségem valósága él bennem. Az összes létező gyógyító energia intenzíven tevékenykedik bennem, mint egy erőteljes és ellenállhatatlan hadsereg. Célba véve az ellenséges sejtjeimet, megerősítvén a meggyengült pozíciókat és újraépítvén a lerombolt részeket, helyrehozván az egész testemet. tudom, hogy isten ereje munkálkodik bennem valósággá változtatván a teljes gyógyulás lenyűgöző csodáját. Ez az én mentális valóságom és ez által ez a Testem valósága. Imádlak, ó, mindenható Atya, mert meghallgattad újra az imádságomat. Hálát adok szívbéli örömmel, minden erővel, mert a tökéletességre és egészségre való törekvésed valósággá válnak bennem válaszul a kérésemre. Így volt, Így van és így lesz. Mindörökké Ámen.

Ima Rafael Arkangyalhoz

Kérem Rafael Arkangyal gyógyító smaragdzöld fényét, hogy vegyen körbe engem és segítsen minden pszichés és spirituális blokkot feloldani, amely gátol abban, hogy fizikai, érzelmi és lelki szinten jól érezzem magam. Kérlek segíts megtalálnom azt a módszert, tápanyagot és személyt, aki támogat és segít nekem ebben. Kérem Rafaelt és gyógyító fényangyalait, hogy éjszaka lépjenek a testembe és végezzék el gyógyítást minden szinten, időben, dimenzióban és térben. Hálás vagyok azért a gyógyulásért, amit a Mennyei Teremtő Arany Gyémánt Színű Fénye Ad számomra. Közbe elképzelem, hogy testem minden sejtje boldog, egészséges és ragyog, mert ennek hatására a bennem lévő beteg sejtek elpusztulnak és helyüket átveszi a gyógyító szeretet fénye. Hálásan köszönöm! Mindörökké Ámen.

Feloldó Ima

Kérem, hogy nekem minden részem, fénysugaram, ami az én egészemet, harmóniámat képezi, jogosan megillet, hogy oldódjon ki, aktivizálódjon. Kérem, hogy amit valaki más használ tudatosan vagy tudattalanul, itt és most oldódjon ki és térjen vissza, hogy az én harmóniámat szolgálja. Tisztelettel kérem, hogy azok a lélekrészek, darabok (érzelmi, fizikai, lelki részei) álljanak össze és gyógyuljon. Kérem, hogy amit én használok és nem az enyém, illetve amit más használ és nem az övé, az is oldódjon és menjen vissza a jogos tulajdonosához. Kérem, hogy észleljem a beavatkozást. Kérem, hogy a tengelyeim legyenek középen és harmonikusan működjenek (vizualizáld magadra és a gyerekeidre is akár). Kérem, hogy az a tevékenység, karrier, egyéb dolog az életembe menjen el belőle, ami nem az enyém. Ami ebből az enyém, az teljes egészében aktiválódjon és vele együtt a Bőség energiája is. Hálásan köszönöm!

Gábriel Arkangyalhoz segítségkérés:

Édes Istenem és Gábriel arkangyal, kérlek benneteket, segítsetek nekem világosan, szeretetteljesen és okosan kifejezni az érzéseimet. Segítsetek, hogy magabiztosnak érezzem magam, és bízzak a saját képességeimben, érzelmeimben és véleményemben. Köszönöm, hogy segítséget adtok a kommunikációhoz minden kapcsolatomban. Ámen.

Kérlek támogasd a hitemet, az erőmet és a bátorságomat, hogy egészséges változtatásokat vigyek véghez az életemben, és isteni életcélommal kapcsolatban a tettek mezejére lépjek. Kérlek küldj egy jelet, amit könnyen észreveszek és megértek. Segíts, hogy tudjam, jól hallottalak. Köszönöm!

Ima, kérés a saját testemhez (Kryon)

Kedves sejtszerkezetem, szeretnék rendelkezni azokkal a jellemzőkkel, amiket a múltamban megszereztem, és amelyek növelik a képességeimet ennek az életemnek a könnyebb és kegyelemmel teljesebb megélésére. Szeretném előhívni azokat a dolgokat, amelyek hosszabbá teszik az életemet, segítenek eredményesebb munkát végezni és békét adnak azokkal a dolgokkal kapcsolatban, amiket meg akarok tenni. Mindehhez szeretném kiaknázni a személyes DNS-emben rejtőző Akasát. Köszönöm!