Metamorfózis Stresszoldás

METAMORFÓZIS- ROBERT ST. JOHN

Robert St. John-féle Metamorfózis terápia lényege, hogy a test és a lélek; tudatos és tudatalatti, harmóniában legyen.  A kezelés által elindított VÁLTOZÁS FOLYAMATA új gondolkodásmódot, belső változást eredményez a korábbihoz képest.

Ha a Test és Lélek nem működik együtt, akkor  KÁOSZ keletkezik, amely különféle blokkokat okozhat fizikai, mentálisan érzelmi és viselkedésbeli szinteken:

 • pszichoszomatikus tünetek: idegesség, stressz, alvászavar, ágybavizelés, alvási zavarok, magas vérnyomás…
 • fájdalmak pl. mozgásszervi vagy ismeretlen eredetű
 • emésztőrendszer: étkezési zavarok, puffadás, allergia, cukorbetegség, elhízás…
 • migrén,
 • meddőség
 • önértékelési problémák
 • függőségek
 • bántalmazás feldolgozása
 • döntésképtelenség, túl sok gondolkodás egy dolgon
 • kapcsolati nehézségek (pár, karrier, elválás…)
Láb gerincvonala

Láb gerincvonala

A Metamorfózis Stresszoldó kezelés nem a tüneteket kezeli, hanem egyensúlytalanság okát az emberben. Célja a harmónia és béke megteremtése az emberben.

Az egyensúlytalanság már fogantatásunk pillanatában, ill. azt megelőzően is keletkezhet. Örökölhetjük is és át is adhatjuk a következő generációnak. Minden egyes sejt, amely fizikai testünket és elménket létrehozza, tartalmazza és tárolja múltbeli tapasztalatainkat- nem csak gyerekkorunkból, hanem az anyaméhben töltött időben a fogamzás pillanatától, és korábbról is. DNS szinten a sejteken keresztül az összes olyan tapasztalat és információ megtalálható, amelyet a Lélek eddigi összes létezésében megtapasztalt. Így a Metamorfózis kezeléseken keresztül ezeket az információkat is fel tudjuk oldani ill. tudatosságba hozni. A leglényegesebb dolog, hogy a Metamorfózis nem a körülményeket és tüneteket kezeli, hanem magát az embert. Ha a tüneteket kezelnénk, attól a kiváltó ok, blokk még továbbra is működne és semmi változás nem történne.

Ha elfogadjuk, hogy képesek vagyunk önmagunkat meggyógyítani, akkor a kezelést adó személy katalizátorként működik, akinek segítségével feloldódnak a múltban keletkezett blokkok, feszültségek, viselkedés minták sejt szinten is. Így a jövő miatt már nem aggódunk, mert teljesen a jelen életünkben tudunk maradni. A Metamorfózis célja, hogy egy belső biztonságot adjon, hogy a saját erő és bölcsesség felébredjen, amely által a gondolatink is felszabadulnak. Így gyógyszerek, manipuláció és másoknak való megfelelés nélkül tudunk élni.

Mindenki úgy születik, hogy van benne természetes öngyógyító képesség. Ha például valaki meghal a beszéd minta, viselkedés minta nem hal meg, hanem valaki más folytatja a családon belül. Ezeket a generációs mintákat is fel lehet oldani ezzel a kezeléssel.

Amikor kialakul az egyensúly, és beindul az életenergia áramlása, feloldódnak a tünetek és felébred az immunrendszer, amely természetes védelmet ad a betegségekkel szemben.

Stressz esetén benne rekedünk az időben, mondja St. John, aggódunk, gondolkozunk a múlt történésein és emiatt szorongunk a jövő miatt. Ezek a minták mind megváltoznak a kezelések hatására és megteremtődik a felszabadultság és életünk minőségének növekedése.

Alapja a gerinc mentén található reflexpontok, mert ezek finom érintésével aktiváljuk e blokkok feloldódását. Ez egy speciális stresszoldó módszer, amely a láb, a kéz és a fej reflexzónáit érinti. Mivel a blokkok gátolják a test szabad energia áramlását, Robert St. John rájött, hogy a reflexzónák stimulálása beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait, ezzel hosszú távú, biztos javulást eredményez a szervezetben.

metamorphosis-rsj.com

Ez a szelíd módszer a láb reflexzónájának érintésével kezdődik, mivel a lábak kezelése feloldja a cselekvés-hárítás mintáját, így feloldódik az életben való előbbre jutás lehetősége is.

Ezt követi a kéz reflexzónájának kezelése, amely megkönnyíti az új cselekvés megtételét. Következő lépésben pedig a fej reflexzónája következik, ami pedig a szellemi megértését vonja magával.

Ez a módszer csendes megélést tesz lehetővé, a belső, belülre figyelést kiemelve, szavak nélkül történik meg az oldódás. A folyamat mindenkinél máshogy zajlik le. Nagyon jól alkalmazható gyerekeknél is, és nagyon jó eredmények érhetőek el vele, nagyon szeretik, ha a lábukat simogatják.

A KEZELÉS MENETE

A kezelő személy katalizátorként (beindítóként) működik, aki a fizikai érintés segítségével elindítja az oldódás folyamatát. Kezelés közben csendes megfigyeléssel és önzetlenséggel áll a Test és a Lélek/Gondolat kiegyensúlyozásának célja mellett. A cél az egyensúly megteremtése, amely megengedi a testnek és a léleknek, gondolatoknak, érzelmeknek a teremtést és spontán gyógyulást. Ezáltal képesek leszünk kreatívan gondolkodni, cselekedni és felelősséget vállalni magunkért.

A kezelés ruhában, masszázságyon fekve történik, mezítláb. A kezelés a

 •  lábfejeken
 • kezeken
 •   fejen  és a
 • gerincen történik

Gyengéd érintéssel az itt található reflexpontokat stimuláljuk a láb, kéz és fej gerincvonalában. Ezeket érintve az ujjunk, mint a bársony bolyhai közül a port, sepri ki a bennakadt feszültséget.

A Metamorfózis kezelést adó személy az ujjain keresztül tiszta szeretettel adja át a SZÁNDÉKOT a harmónia megteremtésére. Ez a szándék bejut a reflexpontokba, amely elindítja minden tünet, élethelyzet, betegség okának feloldódását. Olyan ez mintha kezünk lenne a pálca, amivel víz után kutatunk a sivatagban.

Az oldódás egy folyamat, ami nem megy végbe egyetlen kezelés alatt. Ezért hetente ajánlott és érdemes kapni, addig, amíg a kezelő érzi a blokkokat, majd utána a tünetek alakulásának megfelelő gyakorisággal. A Metamorfózis terápia szelíd, teljesen biztonságos, nem agresszív, nem ártalmas, mivel a kezelt személy saját életenergiája végzi a gyógyítást. Ezért nem befolyásolja más jellegű terápiák, orvoslás hatását, hanem kiegészíti azt.

Mindenkinél biztonsággal alkalmazható, beleértve a gyerekeket és várandós anyákat is. Férfiaknak különösen ajánlott, mert nincs szükség sok beszédre, a kezelés fizikai szinten történik.

Otthoni feladatként a kéztartás gyakorlatok végzése javasolt, aminek célja a kezelések közötti időszakban az egyensúly fenntartása.A kezelésen minden területen végig megyünk, kivéve a gerincet, az a lábfejek helyettesítésére szolgálhat.

Az eddig jelen lévő vagy lappangó fizikai problémák javulnak, vagy eltűnnek. Akár az évek óta fennálló problémák is.

Minden korosztálynál, kismamáknál is biztonsággal alkalmazható. Kezelések között 1 hétnek el kell telnie, ezzel időt hagyva az oldódási folyamatra. Férfiaknál is nagyon jól működik, hiszen nem kell sokat beszélgetni és fizikai érintéssel történik a stresszoldás.

A stresszoldó kezelés díja nem fix, hanem neked kell tudnod. érezned, mi az, amit hajlandó vagy magadba befektetned és amit az én, rád fordított, időm ér neked.

Bejelentkezés: ivanyi.erika.hu@gmail.com  vagy 06 30 6319432

Akitől tanultam: Kincsverő Mária Természetgyógyász;  Robert St John írásai, 

Vélemények:

“Egészen letisztultak a gondolataim, kezd összeállni a történet és már értem a helyzetet.” Bálint , több gyermekes apuka (2019)

“Ez jobb volt, mint a suliban a napközi!” Andris 9 éves

“Az első kezelés után volt egy nagyon erős hiszti és dühkitörés, amiről ő maga sem tudja miért volt. Azóta nyugodtabban viselkedik.” Zsombor , 9 éves, anyukája

” A kezelés után allergiás tüneteim és erős fejfájásom volt, de egy nap alatt elmúlt. Azóta sokkal nyugodtabbnak érzem magamat.”  Magdi (4 gyerekes anyuka)